Recent Mindpepper nieuws

ABB Update Event

Vorig jaar traden we op met fakkels, een eenwieler en een maatshow voor het 125 jarig jubileum feest van ABB. Toen deelde we het podium met Maarten van der Weijden. Deze keer was Diederik Samson keynote speaker voor het ABB Update Event. Samen met Wouter Hesseling maakte we er weer een mooi spektakel van voor de ruim 700 klanten en relaties van ABB die over twee dagen verspreid langskwamen.

Wolact voor HIV vereniging

Op 16 februari verzorgde Mindpepper een wol act op landgoed de Horst in Driebergen. Deze keer was de hiv vereniging de uitnodigende partij. Verbindingen leggen tussen mensen met hiv, partners, familieleden, vrienden en kennissen. Zodat je verhalen kunt uitwisselen en elkaar met je ervaringen kunt helpen en versterken. De wol act was ook nu weer zeer geschikt als metafoor voor al deze verbindingen. Het was wederom een plezier om te doen!

Mindpepper en Mind Work Productions samen in één ruimte

Op 8 februari verzorgde Mindpepper in samenwerking met Robert Hersée een jongleerpresentatie en training voor het bedrijf Mind Work Productions (https://mindworkproductions.com/). Mind Work Productions is een Change Agency, waarvan de change agents op bezoek gaat bij klanten die veranderingen willen realiseren. Mind Work Productions is een jong en zeer dynamisch en snelgroeiend bedrijf. Het was super leuk om hen zelf bezig te laten zijn met veranderingen door middel van jongleren als metafoor voor de Kunst van het Loslaten.

Mindpepper's olympische vlam

Op 8 februari 2018 verzorgde Mindpepper een maatwerk presentatie voor ABB en Oosterberg. De dag voor de opening van de Olympische Winterspelen droeg de 126-jarige ABB de fakkel over aan Oosterberg, die dit jaar het 125-jarig lustrum viert. De medewerkers van Oosterberg waren met limousines uit het hele land opgehaald. Wat een verrassing. Na zijn presentatie stak Olympisch kampioen lange afstandszwemmen Maarten van der Weijden met een jongleertoorts het Olympisch vuur aan. Daarna volgde er een vurige act met een eenwieler en fakkels.

Mindpepper van de maand

april 2019

maart 2019

rainbow

februari 2019

Passie Missie Beroep Roeping