Recent Mindpepper nieuws

Mindpepper's olympische vlam

Op 8 februari 2018 verzorgde Mindpepper een maatwerk presentatie voor ABB en Oosterberg. De dag voor de opening van de Olympische Winterspelen droeg de 126-jarige ABB de fakkel over aan Oosterberg, die dit jaar het 125-jarig lustrum viert. De medewerkers van Oosterberg waren met limousines uit het hele land opgehaald. Wat een verrassing. Na zijn presentatie stak Olympisch kampioen lange afstandszwemmen Maarten van der Weijden met een jongleertoorts het Olympisch vuur aan. Daarna volgde er een vurige act met een eenwieler en fakkels.

Mindpepper zorgt voor zinderende finale op onderwijs nieuwjaarsbijeenkomst

Acht  januari 2018 was een moment van ontmoeting, inspiratie en reflectie. De uitdaging van deze bijeenkomst lag in het pedagogische speelveld. Hoe maak je contact met een leerling? Hoe handel je als er in de klas iets gebeurt? Is er iets dat standaard werkt? Of toch niet? Wat doe je als iets niet lukt? En hoe fijn is het als het je wel is gelukt!

Mindpepper bij de Universiteit van Nederland

Jaren geleden, toen Prof. Dr. Peter Beek onderzoek deed naar bewegingsleer hielp Michiel Hesseling van Mindpepper hem door te jongleren met allerlei apparaten op het hoofd of voor de ogen. Hoeveel moet je nog kunnen zien van het topje van een bal om nog door te kunnen jongleren met 5 ballen? Dat bleek heel erg weinig te zijn. Waar kijk je naar als je jongleert en dat soort vragen.

Mindpepper van de maand

januari 2019

december 2018

november 2018

Abraham Lincoln