Wie zijn wij?

Motiverende performers, inspirerende sprekers, verbluffende jongleurs, ingenieuze tekstschrijvers en zakelijke acteurs.

 

Maike en Michiel hebben veelzijdigheid tot een kunst verheven. Al ruim twintig jaar treden zij op voor uiteenlopende bedrijven en overheden in Nederland en in het buitenland. Flexibiliteit is hun grote kracht: elke organisatie, elke boodschap, elke situatie vatten zij vlekkeloos in een business show, workshop of training op maat. Samen verzorgden zij al zo’n 1.500 optredens.

Maike Aerden  is afgestudeerd in de Nederlandse Taal- en Letterkunde en werkt sinds 1995 als zelfstandig tekstschrijver, spreker en dagvoorzitter in alle sectoren van de maatschappij. Als bedreven jongleur is ze daarnaast erg handig met kegels, ballen, messen en zwepen. Haar talenten combineert ze maximaal in haar optredens met Michiel: staat ze het ene moment een serieus verhaal te vertellen, een paar tellen later vliegen de knotsen door de lucht. Zakelijkheid en professionaliteit gaan bij Maike moeiteloos samen met humor, snelheid en scherpe kantjes.

 

 

Michiel Hesseling baarde al op jonge leeftijd opzien met zijn buitengewone jongleertalenten. Als twintiger vloog hij de wereld rond als helft van het jongleerduo The Flying Dutchmen, sleepte hij ruim een dozijn prijzen in de wacht en inspireerde hij een hele generatie jongleurs. Toen hij voor het eerst deelnam aan een jongleershow in het bedrijfsleven was hij direct gegrepen. Michiel zet zijn tanden in de thematiek, doorgrondt de essentie van de boodschap en verwerkt deze in een motiverend en inspirerend optreden waarmee hij elk publiek op zijn hand krijgt.

Maike en Michiel treden op als duo, maar ook los van elkaar en met anderen. Afhankelijk van uw wensen en programma brengen zij de juiste artiesten bij elkaar.

 

Mindpepper van de maand

juli 2022

juni 2022

mei 2022