Shows

NL

De Kunst van het Loslaten

De opening of het sluitstuk van je congres, personeelsbijeenkomst of evenement écht memorabel maken? Onze jongleershow en de boodschap die daarmee wordt overgebracht zal nog lang blijven hangen en tijdens de rest van de dag of de borrel voor veel gespreksstof zorgen.

Na een serieuze aankondiging als bijvoorbeeld gastdocent of onderzoeker zal onze spreker, via een inleiding op sociaal-economisch en maatschappelijk gebied over veranderingen, toewerken naar de metafoor van het jongleren. Het publiek wordt daarbij vanaf het begin op het verkeerde been gezet.

Wolact

Openingsact of afsluiting die je bijeenkomst energie geeft!

De perfecte kick-off of afsluiting van de dag door middel van de wolact, een beproefde en verrassende act rondom het thema netwerken. De wolact is een uniek concept waarbij we in 15 tot 30 minuten een visueel en tastbaar netwerk creëren met de mensen in de zaal als actieve deelnemer.

Regietheater

Je hebt een situatie, die moet veranderen. Jij moet niet veranderen, de situatie. Zo werkt dat toch? Nee, helaas, als er iets moet veranderen op de werkvloer hebben we elkaar hard nodig om de nieuwe werkelijkheid te creëren. Daarbij hoort praten over de voortgang zodat je kunt bijsturen terwijl het aan de gang is. “Ik zou dat heel anders doen!” Precies dit wordt in een veilige omgeving geoefend in een herkenbaar scenario, dat in goed overleg tot stand komt.

Openingsact

Bij de opening van een gebouw hoort een moment suprême, waarop het gebouw officieel wordt geopend. Een of meerdere sprekers schijnen hun licht op het proces van ontwerp tot en met bouw en uiten de nodige dankwoorden. Volgens goed gebruik wordt vervolgens een lint doorgeknipt.

Beweegreden

Spannende opening of afsluiting.

Beweegreden biedt prachtige beelden, interactie met het publiek en een relevante link naar de inhoud van jullie bijeenkomst op originele wijze.

Beurzen

Wat is het belangrijkste op een beurs? Het genereren van leads. Zo veel mogelijk potentiële klanten aanspreken en contactgegevens uitwisselen. Mindpepper heeft jarenlange ervaring met het werken op beurzen. Het aanspreken van het publiek, vaak lastig voor veel standhouders, is geen enkel probleem voor ons. Wij interesseren de beursbezoeker voor uw producten en zorgen dat de bezoeker met een glimlach uw stand binnenkomt. Op deze manier is het contact met de stand managers zo gelegd.

Abonneren op RSS - Shows