Recent Mindpepper nieuws

Mindpepper samenwerking met Mind Work Production voor Egeria

Op 21 juni een mooie combinatie gedaan met Mindpepper en Mind Work Productions voor Egeria Capital Management aan het IJ in Amsterdam.
Maarten en Vera van MWP trapten af met een mooie presentatie en interactieve oefeningen over de winners mindset. Daarna kwamen wij aan de beurt met een jongleershow. Vervolgens naar buiten waar er gelukkig net wat wolken voor de zon waren tijdens de jongleertraining. Maarten en Vera sloten het geheel weer af alvorens iedereen ging eten. 
Bedankt voor de uitnodiging Egeria en bedankt voor de samenwerking MWP!

ABB Update Event

Vorig jaar traden we op met fakkels, een eenwieler en een maatshow voor het 125 jarig jubileum feest van ABB. Toen deelde we het podium met Maarten van der Weijden. Deze keer was Diederik Samson keynote speaker voor het ABB Update Event. Samen met Wouter Hesseling maakte we er weer een mooi spektakel van voor de ruim 700 klanten en relaties van ABB die over twee dagen verspreid langskwamen.

Wolact voor HIV vereniging

Op 16 februari verzorgde Mindpepper een wol act op landgoed de Horst in Driebergen. Deze keer was de hiv vereniging de uitnodigende partij. Verbindingen leggen tussen mensen met hiv, partners, familieleden, vrienden en kennissen. Zodat je verhalen kunt uitwisselen en elkaar met je ervaringen kunt helpen en versterken. De wol act was ook nu weer zeer geschikt als metafoor voor al deze verbindingen. Het was wederom een plezier om te doen!

Mindpepper en Mind Work Productions samen in één ruimte

Op 8 februari verzorgde Mindpepper in samenwerking met Robert Hersée een jongleerpresentatie en training voor het bedrijf Mind Work Productions (https://mindworkproductions.com/). Mind Work Productions is een Change Agency, waarvan de change agents op bezoek gaat bij klanten die veranderingen willen realiseren. Mind Work Productions is een jong en zeer dynamisch en snelgroeiend bedrijf. Het was super leuk om hen zelf bezig te laten zijn met veranderingen door middel van jongleren als metafoor voor de Kunst van het Loslaten.

Mindpepper van de maand

januari 2020

scrummen

december 2019

potentieel aanboren

november 2019

mobiliteit