Recent Mindpepper nieuws

Springhigh

Gisteren een show gedaan als afsluiting voor de viering van het lustrum van Leergemeenschap Springhigh. Springhigh is een geweldige school onder de bevlogen leiding van Camyre De Adelhart Toorop. Van een klein afstandje hebben we de oprichting en het verloop mogen volgen de afgelopen vijf jaar. Het is een prachtig verhaal en het was dan ook een eer om hier op te mogen treden. Wat een feest. Geweldig publiek. Bedankt voor de uitnodiging en het vertrouwen!

We mogen weer!

Groen licht van de overheid. Bijeenkomsten met live publiek mogen weer georganiseerd worden. Gisteren de wolact gedaan voor de Mindlabs Family in Tilburg. In twee weken tijd hebben we twee wolacts, een jongleertraining, twee shows en bruggenbouw workshops. Wat fijn om weer te kunnen werken!

Beweegreden opnieuw in lockdown

Het Fonds Podiumkunsten heeft subsidie verleend voor de show ‘Beweegreden’. Wij voelen ons vereerd dat ons idee voor balkonscènes is gehonoreerd. Wij danken  Stichting HW10 voor het faciliteren van dit proces.

Vier artiesten uit Slotervaart zullen de muzikale, poëtische en visuele voorstelling vijf keer uitvoeren. Dat gaan ze doen in verzorghuizen, klinieken en andere plaatsen waar de bewoners niet of nauwelijks de deur uit kunnen gaan.

Mindpepper van de maand

juli 2022

juni 2022

mei 2022